Eindhoven / 2 mei 2016

Inspectie Heuvel Galerie Eindhoven

Begin mei heeft Octatube Services een inspectie uitgevoerd op het dak van winkelcentrum de Heuvel in Eindhoven om de status van de glazen koepels en cilinderdaken vast te stellen.

De status van de onderdelen zijn tijdens openingsuren van het winkelcentrum vastgesteld met behulp van de aanwezige onderhoudsvoorzieningen. Doordat slechts de buitenkant van de glazen onderdelen werd geïnspecteerd, was er geen hinder voor de gebruikers van het gebouw.

De uitkomsten zijn samengevat in een rapportage en een onderhoudsadvies voor zowel eenmalig als terugkerend onderhoud.

Winkelcentrum de Heuvel is gelegen in het centrum van Eindhoven en is in 1992 opgeleverd. Het winkelcentrum heeft drie verdiepingen met meer dan honderd winkels. Op het dak van de Heuvelgalerie bevinden zich vier glazen koepels en drie glazen cilinderdaken. Het betreft een vliesgevel systeem met lijnopgelegd glas, gerealiseerd door derden. De diameters van de koepels variëren van circa 11m tot circa 22m. De koepels en cilinderdaken zijn elk voorzien van een aantal ramen. Het toegepaste gelamineerde glas is voorzien van een beige-kleurige coating.

Gerelateerd nieuws