Almere / december 2016

Food Passage en De Diagonaal

Boven het winkelend publiek heeft Octatube gewerkt aan de bouw van twee luifels in het stadshart van Almere: luifel de Diagonaal en de Food Passage. De luifelconstructie voor Citymall Almere is onderdeel van een ambitieuze kwaliteitsverbetering en is ingepast in het masterplan van OMA.

 Octatube was door Unibail-Rodamco aangesteld als hoofdaannemer voor het engineeren, produceren en bouwen van de tweede en grootste luifelconstructie van Citymall Almere, op de Diagonaal. De luifel is ongeveer 11 meter hoog en staat op een oplopend maaiveld, los van de omliggende bebouwing.

Voor de oplevering is door Octatube Services een grote eindschoonmaak uitgevoerd. Hieraan voorafgaand is het gehele project geïnspecteerd en zijn de steigers in drie fasen gedemonteerd. De luifel werd zowel aan de onderzijde als aan de bovenzijde volledig geïnspecteerd op manco’s in onder andere het schilderwerk, het kitwerk, de glasbevestiging en de verlichting.  Tevens heeft Octatube Services de valbeveilging geïnstalleerd op de Food Passage. Hierna zijn de steigers afgebouwd en is de hele staal- en glasconstructie bewassen ten behoeve van de eindoplevering.

Lees meer over dit project op de Octatube website!

Het meerjarenplan van Octatube services


Voor het beheer van uw project biedt Octatube Services maatwerk:

  • Jaarlijkse inspectie;
  • Opstellen onderhoudsplan;
  • Onderhoudscontracten.

Het meerjarenplan raden wij vaak aan, omdat regelmatig onderhoud de kans op extra onderhoud in de toekomst vermindert en de levensduur verlengt.

 

Neem contact met ons op

Gerelateerd nieuws