De Stunt – Delft

Voor een uitbreiding van de sociale werkplaats van stichting ‘de Stunt’ in Delft, was Services onderdeel van een bouwproject met circulaire insteek.

Als onderdeel van het ontwerpteam engineerde het Services team de daklichten en een aantal interieurruiten. Een restpartij zonwerende isolatieglasruiten van 5,00m bij 1,80m kreeg een nieuwe kans de werkplaats van Stichting de Stunt. Een mooi voorbeeld van circulair ontwerpen, waarbij reststromen uit de bouw grondstoffen worden. Middels het grote Octatube portfolio heeft Services vaak toegang tot restromen staal, aluminium en glas. Om afvalstromen en daarmee energieverbruik te verminderen ontwerp Services graaf mee om deze een nieuwe bestemming te geven. Zo deden we dat ook bij de glazen zaal in de LOChal Tilburg.

Terug naar projecten